شهادت ۲۲ فلسطینی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب غزه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تغییر برنامه رئیس سیا برای سفر به اسرائیل پایان مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) امیرعبداللهیان زمینه‌های توسعه روابط را بین ایران و تونس بررسی کرد نگرانی نتانیاهو از احتمال صدور حکم بازداشت مقامات صهیونیستی در دادگاه بین المللی کیفری حمله موشکی به مواضع نظامیان صهیونیست در جولان اشغالی هلاکت سه نظامی صهیونیست در حمله مقاومت به کرم ابوسالم جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی رسانه عبری: مذاکرات آتش بس در آستانه شکست قرار دارد درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی سردار غیاثی: امنیت و اقتدار امروز ما از نعمت ولایت است حمله موشکی حزب‌الله لبنان به «مرگلیوت» (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است زندان رفتن نتانیاهو فعلا منتفی شد اقدام نیروهای امنیتی یمنی علیه عملیات اطلاعاتی آمریکایی-صهیونیستی پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟ ماکرون خواستار دستیابی نتانیاهو به توافق آتش بس شد عملیات ویژه گردان‌های القسام در «کرم ابوسالم» + فیلم انفجار، کابل افغانستان را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) حملات حزب‌الله لبنان در واکنش به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی ادامه دارد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) موساد و شاباک به شکست نظامی در غزه اذعان کردند
سرخط خبرها

سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش همچنان پیگیری می‌شود

  • کد خبر: ۴۰۸۵۷
  • ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴
سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش همچنان پیگیری می‌شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که امام موسی صدر نه تنها به ایران و لبنان بلکه به همه منطقه تعلق دارد، گفت: پیگیری ‌و گفت و گو در سطح دوجانبه و بین‌المللی برای تعیین سرنوشت این شخصیت بزرگ و ۲ همراهش همچنان در دستور کار است.

به گزارش شهرآرانیوز از اداره کل اطلاع رسانی و سخنگویی وزارت امور خارجه، سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که امام موسی صدر نه تنها به ایران و لبنان بلکه به همه منطقه تعلق دارد، گفت: پیگیری ‌و گفت و گو در سطح دوجانبه و بین‌المللی برای تعیین سرنوشت این شخصیت بزرگ و ۲ همراهش همچنان در دستور کار است.

سعید خطیب زاده امروز - شنبه - در سالروز ناپدید شدن امام موسی صدر که امسال مصادف با روز عاشورای حضرت سید الشهدا (ع) و حماسه حسینی شده است، در خصوص این شخصیت تاثیر گذار اظهار داشت:  ناپدید شدن امام موسی صدر یکی از مسایل مهمی است که جمهوری اسلامی ایران همواره در طول سال های گذشته آن را دنبال کرده و همچنان تا رسیدن به نتیجه و روشن شدن واقعیت در دستور کار نگاه خواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: امام موسی صدر  یکی‌ از جریان‌سازترین و تاثیرگذارترین شخصیت هایی است که تمام همتش را برای وحدت و عزت مسلمانان، گفتگوی ادیان و تقریب مذاهب به کار گرفت. خدمات و زحمات امام موسی صدر به گونه‌ای وسیع است که امروز همه مردم منطقه بویژه مردم قدرشناس لبنان از آن بهره‌مند هستند. ایشان بنیانگذار مکتب فکری و رفتاری در جهان اسلام و جهان تشیع بود که ثمرات آن تا امروز ادامه داشته و هر روز بیشتر از قبل نمود پیدا می کند.

خطیب زاده پیروزی‌ها، شکوفایی و دستاوردهایی که امروز در مقاومت ضد صهیونیستی شاهد آن هستیم را از نتایج حضور امام موسی صدر در لبنان دانست و افزود: امام موسی صدر در لبنان بیش از هر چیز به دلیل نقش آفرینی در شکل دادن به هسته‌های اصلی مقاومت در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی و ایجاد وحدت و همزیستی مسالمت آمیز بین پیروان ادیان شناخته می شود.  

وی به نزدیکی فکری دیدگاه امام موسی صدر با امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: بدون تردید ایشان را باید احیا کننده حیات سیاسی مستضعفان و محرومان و موسس بسیاری از فعالیت ها در لبنان به شمار آورد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: امام موسی صدر نهضتی را پایه گذاری کرد که مقاومت اسلامی لبنان بر ضد اسرائیل یکی از  ثمرات آن است و مانند مدال افتخار بر قامت لبنان می‌درخشد.

خطیب زاده با یادآوری همراهی امام موسی صدر با علمای بزرگ لبنان و برخی شخصیت های برجسته در این کشور، در موضوعات مهمی چون توانمند سازی محرومان در لبنان، حمایت از مبارزه با اشغال، استعمار، ظلم، تبعیض و استثمار  تاکید کرد::ایشان نقش بارزی در آگاهی بخشی به مردم و خنثی کردن توطئه‌های دشمنان لبنان بویژه در دوران جنگ داخلی داشت و فضایی را ایجاد کرد که مسلمانان و مسیحیان در کنار یکدیگر همزیستی مسالمت آمیزی داشته باشند و امروز لبنان الگوی این همزیستی مسالمت آمیز در جهان بشمار می‌رود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: تمام تلاش های امام موسی صدر در این زمینه‌ها و حمایت قاطعانه وی از آزادی فلسطین و مسجد الاقصی، مورد ناخرسندی مخالفان صلح و آرامش و همزیستی و استقلال در لبنان بود و به همین دلیل به دنبال حذف وی از صحنه بودند ولی امروز امام موسی صدر نه تنها به ایران و لبنان، بلکه به همه منطقه تعلق دارد.  

خطیب زاده بر اهتمام دستگاه دیپلماسی به پرونده امام‌موسی صدر تاکید کرد و افزود: ما در وزارت امور خارجه و با همکاری دوستان لبنانی پرونده امام موسی صدر را با همه پیچیدگی‌هایی که دارد از طرق مختلف دنبال می کنیم و پیگیری‌ها و گفتگوهایی در سطح دوجانبه و بین المللی برای تعیین سرنوشت ایشان و دو همراهشان وجود دارد و تا حصول‌ نتیجه ادامه دارد.

امام موسی صدر زادهٔ ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ در قم، عالم و مجتهد شیعه بود. وی فعال‌ترین پیشوای شیعیان لبنان و مبتکر و پیش آهنگ واقعی نهضت صلح معاصر در این کشور و حتی خاورمیانه است. او در نهم شهریور ۱۳۵۷ در هنگام سفر به لیبی به صورت مرموز و اسرار آمیزی ناپدید شد و این موضوع در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

امام موسی صدر بنیانگذار مشهور جنبش امل و رهبر سابق مسلمانان شیعه لبنان است، ۴۲ سال از زمان ناپدید شدن او می گذرد و پرونده ناپدید شدن امام موسی صدر به یکی از مسایل کلیدی در میان رویدادهای اصلی خاورمیانه مبدل شده است. دولت های لبنان، ایران و اقشار مختلف مسلمانان شیعه کشورهای خاورمیانه موضوع ناپدید شدن و کشف سرنوشت وی را پیگیری و دنبال می کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->